Crema de pèsols amb ous picolats
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos litres de brou de pollastre casolà(el trobareu a les meves receptes)
- Un quilo i mig de pèsols congelats
- Dues patates pelades
- Sal
- Nata líquida
- Nou moscada en pols
- Sis ous bullits
4 racions
Utensilis
Una cassola fonda
Un colador xinès
Un batedor de varetes
Una batedora elèctrica
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una sopera de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, fiquem: el brou, els pèsols i les patates tallades a trossos a bullir fins que tot plegat sigui cuit. Seguidament, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud d'un colador xines, ho passem en el cassó on acabarem de fer la crema.
Fiquem el foc baix i remenem amb el batedor de varetes. Tot seguit, corregim de sal, afegim un raig de nata líquida i un polsim de nou moscada.
A part bullim sis ous uns deu minuts, i quan són cuits, els refredem i amb l'ajud d'un ganivet els picolem i reservem.En el moment de servir la crema, omplim les escudelletes fins a tres quartes parts, i ho espolsem pel damunt amb l'ou picolat i ja ho podrem servir a taula. La resta de crema, la servim en una sopera de porcellana, per si algú vol repetir.
1h
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina de les cremes calentes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1563 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.