Parmentier de bròquil

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Parmentier (el trobareu a les meves receptes)
  • Un bròquil petit
  • Aigua
  • Sal

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una premsadora (passapurés)
Una espàtula de fusta
Un atuell amb tapa per guardar el parmentier un cop fet

Elaboració

Primerament, fem el parmentier com explico a la meva recepta i el reservem a mig fer.
Tot seguit, en un cassó amb aigua i sal, posem a coure el bròquil amb els botonets tallats fins que és cuit.
Seguidament, en el parmentier a mig fer, afegim el bròquil passat per la premsadora, ho fiquem en el cassó juntament amb el parmentier, fins aconseguir un parmentier de bròquil fi i homogeni, que ens servira per fer moltes receptes diferenciades i originals.

1h

Notes

Si el parmentier és un puré de patata enriquit i suau, aquesta vegada hi afegirem bròquil perquè sigui diferent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3791 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: