Llobarro al forn amb parmentier de bròquil
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llobarro de ració /350 grams)
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Vi blanc
- Parmentier de bròquil (el trobareu a les meves receptes)
1 racions
Utensilis
Un plat gran de porcellana blanca
Una safata plana per anar al forn
Una espàtula plana fina
Una mànega pastissera amb un broc rissat
Elaboració
Primerament, fem el parmentier de bròquil com explico a la meva recepta i el reservem.
Seguidament, escatem el llobarro i en traiem dos filets a lo llarg. Tot seguit, el fiquem a la safata per anar al forn, el salpebrem, el reguem amb un raig de vi i oli d'oliva, i l'enfornem a 180º, uns deu minuts fins que estigui cuit. A continuació, amb l'ajud de la mànega pastissera fem un llit de parmentier de bròquil en el centre del plat, fiquem els filets de llobarro al damunt, els reguem amb un rajolí d'oli d'oliva i ja ho podrem servir a taula.
40min
Notes
Farem tants llobarros com començals seguin a taula
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2796 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.