Patates amb bacallà a la riojana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 grams de bacallà esqueixat dessalat
  • Un pot de carn de pebrot xoriçer
  • Sis patates mitjanes
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una ceba picolada
  • Tres alls aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Vi blanc
  • Un cullerot de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta

Elaboració

Primerament, dessalem el bacallà, l'esqueixem ben esqueixat i el reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i la fulla de llorer.
Quan tot pegat és ben sofregit, afegim: dues cullerades de carn de pebrots xoriçers, i el cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és fregit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim quatre cullerots de fumet, afegim les patates pelades i tallades a rodelles d'un dit de gruix, i el bacallà esqueixat.
Deixem que cogui a foc baix fins que les patates siguin cuites, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.

1h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1089 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: