Patates amb bacallà a la riojana
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Un pot de carn de pebrot xoriçer
- Sis patates mitjanes
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Una ceba picolada
- Tres alls aixafats
- Una fulla de llorer
- Vi blanc
- Un cullerot de sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Un plat de fusta
Elaboració
Primerament, dessalem el bacallà, l'esqueixem ben esqueixat i el reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba picolada, els alls aixafats i la fulla de llorer.
Quan tot pegat és ben sofregit, afegim: dues cullerades de carn de pebrots xoriçers, i el cullerot de sofregit de tomàquet.
Quan tot plegat és fregit, afegim un got de vi blanc i deixem que redueixi.
A continuació, afegim quatre cullerots de fumet, afegim les patates pelades i tallades a rodelles d'un dit de gruix, i el bacallà esqueixat.
Deixem que cogui a foc baix fins que les patates siguin cuites, corregim de sal, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1089 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.