Bròquil arrebossat
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un bròquil mitjà
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Quatre ous batuts
6 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana metal·lica
Paper de cuina
Una escorredora
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament netegem el bròquil i el tallem en botonets. Tot seguit, el fiquem a coure en un cassó amb aigua i sal fins que és cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Seguidament,en un bol de vidre batem els ous amb una mica de sal i ho reservem.
A continuació, passem els botonets de bròquil per farina i l'ou batut i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que són una mica daurats i els anem ficant a la safata plana amb un full de paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja el tenim per fer servir pel que vulguem, ja sigui per guarnició o com a aperitiu.
1h
Notes
Aquesta recepta més que un plat és una guarnició
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5009 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.