Bròquil arrebossat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un bròquil mitjà
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Quatre ous batuts

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana metal·lica
Paper de cuina
Una escorredora
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes

Elaboració

Primerament netegem el bròquil i el tallem en botonets. Tot seguit, el fiquem a coure en un cassó amb aigua i sal fins que és cuit al "dente", l'escorrem i el reservem.
Seguidament,en un bol de vidre batem els ous amb una mica de sal i ho reservem.
A continuació, passem els botonets de bròquil per farina i l'ou batut i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que són una mica daurats i els anem ficant a la safata plana amb un full de paper de cuina per treure l'excés d'oli, i ja el tenim per fer servir pel que vulguem, ja sigui per guarnició o com a aperitiu.

1h

Notes

Aquesta recepta més que un plat és una guarnició


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5009 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: