Bacallà arrebossat amb ametlla
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Costa Brava Nord
Estació: estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Llom de bacallà tallat a daus
- Farina de ametlla
- Ou
- Oli de oliva
2 racions
Elaboració
Primer de tot hem de tenir el bacallà previament remullat de la manera tradicional i coneguda
Preparem una paella al foc amb oli de oliva a escalfar
Preparem un bol amb la farina de ametlla i un altra bol amb ou batut
Posem els daus de bacallà al bol de la farina de ametlla i els impregnem be
Seguidament els passem al bol del ou batut
Un cop el oli ben calent i anem fregint els daus de bacallà ben rossos
Un cop fregits els escorrem be del oli i cap a taula
És un plat ben sencill de arrebossat , però amb la diferencia del gust de la ametlla, que segur que trobareu interessant i diferent.
30min
Etiquetes: Bacallà Peix Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
9878 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.