Amanida de llenties amb escamarlans i formatge fresc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze escamarlans de mida gran
  • 600 grams de llenties cuites
  • 400 grams de formatge fresc
  • Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
  • Un pot petit de blat de moro
  • Una ceba tendra picolada
  • Una safata de tomàquets xerri
  • 150 grams d'olives arbequines
  • Aigua
  • Sal
  • Un grapat de glaçons

4 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà

Elaboració

Primerament, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, pelem els escamarlans, els escaldem amb aigua uns cinc minuts, els fiquem en un bol amb aigua i un grapat de glaçons, els tallem en dues meitats i els fiquem en el bol de vidre.
A continuació, afegim: les llenties, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, la ceba tendra picolada, les olives arbequines, el blat de moro escorregut, i el formatge fresc tallat a quadradets. Tot seguit, afegim la vinagreta de verduretes, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: