Amanida de llenties amb escamarlans i formatge fresc
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze escamarlans de mida gran
- 600 grams de llenties cuites
- 400 grams de formatge fresc
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
- Un pot petit de blat de moro
- Una ceba tendra picolada
- Una safata de tomàquets xerri
- 150 grams d'olives arbequines
- Aigua
- Sal
- Un grapat de glaçons
4 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Una safata de porcellana blanca
Un cassó gran
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament, pelem els escamarlans, els escaldem amb aigua uns cinc minuts, els fiquem en un bol amb aigua i un grapat de glaçons, els tallem en dues meitats i els fiquem en el bol de vidre.
A continuació, afegim: les llenties, els tomàquets xerri tallats en dues meitats, la ceba tendra picolada, les olives arbequines, el blat de moro escorregut, i el formatge fresc tallat a quadradets. Tot seguit, afegim la vinagreta de verduretes, ho remenem tot ben remenat, ho fiquem a la safata de porcellana, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.