Cervellets de xai a la romana

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres cervells de xai de mida mitjana
  • Aigua
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Una branca d'api
  • Mitja ceba pelada
  • Una fulla de llorer
  • Pebre negre en grà
  • Farina
  • Tres ous batuts

4 racions

Utensilis

Un cassó gran
Una paella gran
Una safata plana de porcellana blanca
Paper de cuina
Una safata metal·lica plana
Una aranya de filferro
Un bol de vidre gran

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua fiquem a bullir: l'api, la ceba, el llorer i un grapat de grans de pebre negre. Quan ja ha bullit una estona, afegim un polsim de sal, els cervells, i deixem que coguin uns deu minuts, i els retirem.
Un cop els cervells siguin freds, els tallem en trossos regulars, els passem per farina i ou, i els fregim en una paella amb oli d'oliva.
Quan ja són daurats, els traiem i els fiquem en una safata amb paper de cuina per treure l'excés d'oli.
Tot seguit, els fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja els tenim a punt per servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4211 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: