Truita de favetes amb pernil
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de favetes tipus babi congelades
- Aigua
- Sal
- Oli d'oliva
- Una branca d'api
- Una ceba tendre picolada
- Quatre talls de pernil salat
- Julivert picolat
- Quatre ous batuts
3 racions
Utensilis
Un cassó gran
Una paella gran
Un plat plà gran de porcellana blanca
Una espàtula de fusta
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una escorredora
Elaboració
Primerament, en un casó amb: aigua, sal, i una branca d'api, coem les faves fins que són cuites al "dente", les escorrem i les reservem.
A part, picolem el pernil salat i el reservem.
Seguidament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba tendre picolada fins que és transparent.
Tot seguit, afegim les favetes i el pernil i ho menem una mica i ho reservem.
Seguidament, batem els ous amb un polsim de sal amb el batedor de varetes en el bol de vidre i tot seguit hi afegim: la barreja de ceba, faves i el pernil.
Ho remenem tot ben remenat, afegim julivert picolat, i en una paella gran amb un raig d'oli, sofregim tota la barreja per tal de fer una truita.
Amb l'espàtula de fusta, anem remenant a foc baix, fins que veiem que va cuallant, i tot seguit amb l'ajud d'un plat gran hi donem la volta i la coem per l'altre banda.
Quan ja la tenim cuita al nostre gust, la fiquem en el plat gran de porcellana per servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1556 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.