Amanida de cigrons amb vinagreta
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 700 grams de cigrons cuits
- Una ceba tendra picolada
- Oli d'oliva
- Vinagre de Mòdena
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un rajolí de suc de llimona
- Mostassa de Dijon
- Dos ous bullits
- Una safata de tomàquets xerris
- 50 grams de cogombrets en vinagre
- Un manat de porradell
4 racions
Utensilis
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Una safata plana de porcellana blanca
Elaboració
Primerament, en un bol de vidre fiquem: un raig de vinagre de Mòdena, una culleradeta de mostassa de Dijon, una raig de suc de llimona, els cogombrets picolats, els ous bullits i picolats, els tomàquets xerris, i la ceba picolada.
Seguidament, afegim oli d'oliva i amb el batedor de varetes anem remenant tot fent una vinagreta homogènia.
Tot seguit, afegim els cigrons i ho remenem tot ben remenat i ho fiquem a la safata de porcellana d'una manera ben abellidora.
A bans de treure-ho a taula, ho espolsem amb el porradell espolsat pel damunt, i ja ho podrem servir.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4588 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.