Supremes de rap amb salsa d'ametlles
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dotze supremes de rap de uns 150 grams cadascuna aproximadament
- 150 grams d'ametlles laminades
- Sal
- Pebre negre en pols
- Nou moscada
- Mig litre de nata líquida per muntar
- Oli d'oliva
- Un got de sidra
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una safata plana pel forn
Una cassola marinera metal·lica
Un plat de fusta
Una safata plana metal·lica
Elaboració
Primerament, en una safata plana, fiquem les ametlles laminades en el forn a 180º, fins que són una mica daurades i les reservem.
Seguidament, en una safata plana pel forn, fiquem les supremes salpebrades, amb un bon raig d'oli d'oliva i un got de sidra, i les coem a 180º, durant set minuts i les reservem.
Tot seguit, fiquem: les ametlles i la nata líquida a la cassola marinera, i deixem que arrenqui el bull uns cinc minuts a foc baix.
Seguidament, corregim de sal i ho espolsem amb un polsim de nou moscada.
A continuació, afegim les supremes de rap i deixem que cogui tot plegat uns cinc minuts.
Tot seguit, ho espolsem amb el julivert picolat pel damunt, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb un plat de fusta a sota.
1h 10min
Etiquetes:
Cuina de primavera
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4155 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.