Amanida de patates amb tomàquets xerri , ous picolats i sardinetes en oli
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis patates mitjanes
- Dos ous
- Dues llaunes de sardinetes en oli
- Aigua
- Sal
- Vinagreta per amanides (la trobareu a les meves receptes)
- Una safata de tomàquets xerris
- Una ceba tendra picolada
- 100 grams de cogombrets en vinagre
- 100 grams d'olives arbequines
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Un bol de vidre gran
Una safata de porcellana blanca
Un batedor de varetes
Un cassó mitjà
Elaboració
Primerament, fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
A part, en un cassó amb aigua i sal, bullim els ous deu minuts, i quan són cuits, els refredem, els pelem , els picolem i els reservem.
Tot seguit, en un cassó gran amb aigua i sal, bullim les patates amb pell fins que veiem que són toves,les deixem refredar, les pelem i les tallem en trossos regulars.
Seguidament, fiquem les patates en el bol juntament amb els tomaquets tallats en dues meitats, les olives arbequines, la ceba picolada i els cogombrets picolats.
A continuació, ho remenem tot ben remenat amb la vinagreta, i ho fiquem ben posat a la safata de porcellana.
Tot seguit, espolsem pel damunt els ous picolats i d'una manera abellidora, repartim les sardinetes en oli, i ja podrem treure l'amanida a taula per tal de servir-la,
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1995 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.