Sípia amb mandonguilles
Categoria:
Peixos i mariscos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Sípia grossa
- 150gr. de carn picada de porc
- 150gr. de carn picada de vedella
- 1 ou
- Farina de galeta
- Farina blanca
- Alls i julivert
- Pebre negre
- 1 peça petita de xocolate
- Sal i oli
- 1 ceba
- Ametlles torrades
- Vi blanc o ranci
4 racions
Elaboració
Netegem la sípia i la tallem a trossos.
En una cassola fonda, hi posem oli i la sípia en fred. La passem per la cassola i hi tirem un raig de vi blanc o ranci, la ceba trinxada. Ho remenem. Hi afegim aigua fins que el cobreixi i ho deixem coure fins que estigui tova.
Per fer las mandonguilles, barregem les dues carns picades, dos o tres alls petits, el julivert, la sal, el pebre i l'ou sencer. Ho treballem tot ben barrejat, junt amb una mica de farina de galeta.
Les mandonguilles les fem ben petites perquè amb la sípia agafem mes gust. Finalment, les pesem per la farina blanca i les fregim.
Un cop fetes, les afegim a la cassola i les cobrim d'aigua, i deixem que coguin una mica.
Fem una picada amb ametlles, julivert, alls i xocolate i la hi afegim.
Comprovem el punt de sal en aquest punt, ja que la sípia te un gust fort
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1300 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.