Sípia amb mandonguilles

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Sípia grossa
  • 150gr. de carn picada de porc
  • 150gr. de carn picada de vedella
  • 1 ou
  • Farina de galeta
  • Farina blanca
  • Alls i julivert
  • Pebre negre
  • 1 peça petita de xocolate
  • Sal i oli
  • 1 ceba
  • Ametlles torrades
  • Vi blanc o ranci

4 racions

Elaboració

Netegem la sípia i la tallem a trossos.
En una cassola fonda, hi posem oli i la sípia en fred. La passem per la cassola i hi tirem un raig de vi blanc o ranci, la ceba trinxada. Ho remenem. Hi afegim aigua fins que el cobreixi i ho deixem coure fins que estigui tova.
Per fer las mandonguilles, barregem les dues carns picades, dos o tres alls petits, el julivert, la sal, el pebre i l'ou sencer. Ho treballem tot ben barrejat, junt amb una mica de farina de galeta.
Les mandonguilles les fem ben petites perquè amb la sípia agafem mes gust. Finalment, les pesem per la farina blanca i les fregim.
Un cop fetes, les afegim a la cassola i les cobrim d'aigua, i deixem que coguin una mica.
Fem una picada amb ametlles, julivert, alls i xocolate i la hi afegim.
Comprovem el punt de sal en aquest punt, ja que la sípia te un gust fort


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1300 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: