Fideus a la catalana
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos litres de brou de pollastre casolà
- Dos cullerots de sofregit de tomàquet
- Cinc salsitxes de porc
- Tres talls de cansalada de papada tallada a trossos gruixuts
- Quatre tires de costella de porc tallades a trossos petits
- 300 grams de fideus gruixuts
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell dolç
- Un grapat d'ametlles torrades
- Un grapat de pinyons
- Julivert picolat
- Dos alls laminats
- Una ceba picolada
- Vi blanc
- Pa fregit
- Una fulla de llorer
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Una batedora elèctrica
Uns estalvis
Elaboració
Primerament en una cassola amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la costella de porc, les salsitxes tallades a trossos menuts, la cansalada tallada a trossos gruixuts, la ceba picolada, el llorer i els alls laminats.
Quan tot plegat és ben sofregit, afegim el tomàquet i el vi blanc i deixem que redueixi.
Tot seguit, afegim el brou de pollastre i deixem que arrenqui el bull una mitja hora.
A part, fem una picada amb: uns crostons de pa fregit, julivert picolat,un all laminat, un grapat de pinyons, un grapat d'ametlles torrades i una cullerada de pebre vermell dolç.
Hi afegim una mica de brou, i tot seguit passem la batedora elèctrica i ho afegim a la cassola.
Afegim els fideus, corregim de sal, i deixem que cogui tot plegat fins que els fideus siguin cuits al "dente", i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2210 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.