Salsa d'olives negres sense pinyol
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams d'olives negres sense pinyol
- Una ceba picolada
- Un all picolat
- Salsa de soja
- Aigua
- Sal
- Pebre negre en pols
- Maizena (si cal)
- Oli d'oliva
8 racions
Utensilis
Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa
Elaboració
En un cassó amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba, el all i les olives sense pinyol.
Seguidament, afegim un raig de soja, un got d'aigua i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho passem pel colador fí en el cassó on acabarem de fer la salsa.
A foc ben baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre negre en pols,
i quan ja tenim una salsa fina i homogènia, ja la podrem guardar fins el moment que la necessitem.
1h 10min
Notes
Aquesta salsa és molt adient tant per peixos com per carns.
Etiquetes: L'enigmàtic món de les salses Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3996 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.