Salsa d'olives negres sense pinyol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 250 grams d'olives negres sense pinyol
  • Una ceba picolada
  • Un all picolat
  • Salsa de soja
  • Aigua
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Maizena (si cal)
  • Oli d'oliva

8 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un colador fí
Una batedora elèctrica
Un batedor de varetes
Un atuell amb tapa

Elaboració

En un cassó amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: la ceba, el all i les olives sense pinyol.
Seguidament, afegim un raig de soja, un got d'aigua i deixem que cogui tot plegat uns deu minuts. Tot seguit, passem la batedora elèctrica i ho passem pel colador fí en el cassó on acabarem de fer la salsa.
A foc ben baix, anem remenant amb el batedor de varetes, corregim de sal i pebre negre en pols,
i quan ja tenim una salsa fina i homogènia, ja la podrem guardar fins el moment que la necessitem.

1h 10min

Notes

Aquesta salsa és molt adient tant per peixos com per carns.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: