Cassoleta de favetes amb llagostins i romesco
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vint llagostins de mida mitjana
- 600 grams de favetes congelades tipus "babi"
- Romesco(el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix(el trobareu a les meves receptes)
- Un got de conyac
- Sal
- Oli d'oliva
- Aigua
- Un ramet de julivert
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera
Uns estalvis
Un cassó gran
Una escorredora
Un batedor de varetes
Una paella gran
Elaboració
Primerament, en un cassó amb: aigua, sal i un ramet de julivert, posem a coure les favetes fins que són cuites al "dente", i les reservem.
A part, pelem els llagostins i els saltem en una paella amb un raig d'oli d'oliva, uns tres minuts,els flamegem i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera, fiquem un got de conyac, l'encenem, i tot seguit afegim quatre cullerots de romesco i tres cullerots de fumet de peix, i anem remenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim els llagoastins i les favetes, corregim de sal, i deixem que cogui tot el conjunt uns deu minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1640 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.