Amanida de patates amb bacallà, tomàquets i olives farcides
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre patates de mida mitjana
- Una safata de tomàquets xerris
- 200 grams d'olives farcides d'anxoves
- 400 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Vinagreta de Mòdena (la trobareu a les meves receptes)
- Aigua
- Sal
Utensilis
Un cassó gran
Una safata gran de porcellana blanca
Un bol gran de vidre
Un batedor de varetes
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament fem la vinagreta com explico a la meva recepta i la reservem.
Seguidament en un cassó gran, bullim les patates amb:aigua i sal, i quan són cuites, les pelem, les tallem a trossos regulars, i les fiquem en el bol de vidre.
Tot seguit, tallem els tomàquets xerris en dues meitats i els afegim en el bol amb les patates.
Seguidament, esqueixem el bacallà dessalat en trossos menuts i els fiquem en el bol juntament amb les olives farcides, i un bon raig de vinagreta de Mòdena, i ho barregem tot ben barrejat.
Ja per acabar la recepta, ho fiquem a la safata de porcellana blanca, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: Amanides de tardor Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4215 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.