Navalles obertes al cava
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres paquets de navalles fresques
- Cava brut nature
- Oli d'oliva
- Mitja ceba tendre picolada
- Nata líquida
- Pebre negre en pols
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola marinera mitjana
Uns estalvis
Una batedora elèctrica
Un colador fí
Un cassó gran
Elaboració
Primerament, tenim les navalles en un atuell amb aigua i sal unes quantes hores, perquè deixin anar tota la sorra que piguin tenir.
Seguidament, en un cassó amb un raig d'oli d'oliva sofregim la ceba picolada fins que veiem que és rossa, i tot seguit hi afegim un bon raig de cava i un rajolí de nata líquida, i deixem que redueixi.
Tot seguit, passem la batedora elèctrica i amb l'ajud d'un colador fí ho traspassem a la cassola marinera.
Fiquem el foc a temperatura baixa, afegim les navalles, i quan ja són obertes, les espolsem amb julivert picolat, i ja les traiem a taula amb uns estalvis a sota.
40min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1449 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.