Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)

Categoria:
Típica de: Corea del Sud → Seul
Estació:
Dificultat: Alta

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 8 Bous de mar vius i femelles
  • Gingebre
  • Naps
  • Alls
  • Cebes
  • Pebre vermell picant
  • Mirin (com un licor japonès, coreà,…)
  • Aigua
  • Oli (ni una gota)
  • Sal (ni un pessic)

12 racions

Elaboració

Netegem els bous de mar amb un raspall sota l’aixeta.
Traiem les parts no comestibles.
Com són vius els matem a cops de mà de morter.
Amb un ganivet els tallem a trossos menys la closca gran.
Els fiquem a la cassola.
Pelem, netegem i tallem ben petit, els naps, les cebes, el gingebre i laminem els alls.
Tirem els ingredients anteriors a la cassola amb el bous.
Hi afegim uns 250 cl d’aigua, pebre vermell picant i un bon raig del licor Mirin.
Tapem la cassola i deixem que es vagi coent.
De tant en tant, donem la volta als bous i mirem si hi hem de posar més aigua.
Deixem coure en total entre 20 i 25 minuts.
Ja es pot servir el plat.

1h 30min


Recepta de cuina de Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
Tallant el bou a trossos.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
Els bous de mar amb tots els ingredients.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
Remenant els bous de mar.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
Els bous de mar fent l'últim xup-xup.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
Els bous de mar a punt per servir.
per Jordi Garcia Miguel
Recepta de cuina de Bou de mar a l’estil coreà (Kye chim)
El bou de mar en el plat per degustar-lo.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1625 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: