Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de favetes desgranades congelades
  • 150 g de pèsols desgranats congelats
  • 1 porro
  • 150 ml de brou de verdures
  • 1 botifarra negra
  • 8 rodanxes de botifarra blanca
  • Oli d'oliva
  • Sal

2 racions

Elaboració

El dia abans traiem les favetes i pèsols del congelador.
Piquem ben petit el porro.
En una paella gran hi posem una mica d'oli amb el porro ben picat, quan comença a enrossir hi tirem el brou amb les favetes i pèsols i deixem que vagi coent a foc baix, uns 10 minuts.
Mentre, tallem la botifarra negra a rodanxes i les rodanxes a dauets molt petits.
Afagim els dauets de botifarra negra a la paella amb les favetes i pèsols, ho salem una mica i deixem que cogui tot junt uns 5 minuts. Traiem el brou si en queda.
Ho emplatem amb 4 rodanxes de botifarra blanca per persona.

20min


Recepta de cuina de Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca
Favetes i pèsols amb botifarra negra i blanca.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2600 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Josep Llauradó Bros diu:
A mi m'agrada posar-hi un brot de menta.
Jordi Garcia Miguel diu:
Cert. Jo de vegades també

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: