Espet macerat

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un tronc rodò d’espet fresc, d’uns 150 g, que a la peixateria ens netegen, treuen la pell i l’espina.
  • El suc d’una llimona i d’una llima petites
  • Sal
  • Pebre blanc acabat de moldre
  • Oli d’oliva verge

1 racions

Elaboració

Congelem el tall d’espet que ens han preparat a la peixateria.
Un cop congelat amb un ganivet molt afilat, el tallem a làmines ben fines i les làmines en rectangles.
Posem els talls laminats en un plat bastant pla i gran. Veurem que de seguida estan descongelats.
Traiem l’aigua de la descongelació.
Amanim els talls amb: oli d’oliva verge, sal, pebre blanc acabat de moldre i suc de llimona i llima.
Ho posem a la nevera una hora mínim.
Abans de menjar l’espet macerat deixem que reposi i quedi a temperatura ambient. Hi afegim un rajoli d’oli, comprovem com està de sal i procedim en funció .
Hi posem una mica més de pebre blanc acabat de moldre.
Ja es pot servir.

20min

Notes

L'espet (Sphyraena sphyraena) és un peix de l'ordre dels perciformes, de forma molt esvelta, amb els ulls enormes i de mandíbula inferior clarament prògnata.


Recepta de cuina de Espet macerat
Espet macerat.
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2199 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: