Pit de vedella (mamella) arrebossada amb persillé i cruixent de verdures
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Milanesa
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit talls de mamella de vedella tallats no gaire gruixuts
- Cruixent de verdures (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Persillé (la trobareu a les meves receptes)
- Tres ous batuts
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Una safata plana amb un paper de cuina
Quatre plats grans de porcellana blanca
Una safata metal·lica plana
Elaboració
Primerament, fem la persillé com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, fem el cruixent de verdures com explico a la meva recepta, i el reservem.
A continuació, salem els talls de mamella, els passem per farina, ou batut, tot seguit els passem per la persillé, i els fregim amb oli d'oliva, i un cop fregits els fiquem en una safata amb paper de cuina, per treure l'exccés d'oli.
Per muntar els plats, fiquem dos talls de mamella en el centre de cada plat, i a la part de baix fiquem un niu de cruixent de verdures, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Aquesta recepta era molt adient trovar-la a les llars en època de post-guerra, encara que ara ja es troba en decadencia. La mamella la podem trobar sobretot en mercats grans, com ara: La Boqueria i Santa Caterina a Barcelona, peró en altres mercats s'ens pot fer dificil de trobar-ne.
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels arrebossats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1810 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.