Arròs a la cassola amb costella de porc i galeres
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit galeres de mida gran
- Quatre tires de costella de porc tallada a trossos menuts
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una copa de conyac
- Una copa de vermut
- Una copa de moscatell
- Oli d'oliva
- 400 grams d'arròs tipus bomba "Montsià"
- Sal
- Pebre negre en pols
- Un pebrot verd picolat
- Una ceba picolada
- Picada d'all, oli i julivert feta amb batedora elèctrica
- Julivert picolat
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Una paella gran
Uns safata metàl·lica plana
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, sofregim les galeres tres minuts, tot seguit les flamegem amb conyac i les reservem.
Seguidament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva sofregim la costella salpebrada, el pebrot verd i el vermell, juntament amb la ceba, fins que tot el conjunt és ben sofregit.
Tot seguit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, una copa de vermut i una copa de moscatell i deixem que redueixi.
A continuació, afegim l'arròs amb un cullerot de picada, ho remenem ben remenat, i seguidament afegim quatre cullerots de fumet de peix, corregim de sal, i deixem coure l'arròs fins que ja el tenim al nostre gust, afegim les galeres ben posades damunt l'arròs i deixem que s'acabi de coure cinc minuts més, i ja la podrem servir a taula amb julivert picolat pel damunt,amb uns estalvis a sota.
1h
Etiquetes: Cuina d'hivern La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2569 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.