Vedella estofada a la Provençal
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Un quilo i mig de daus de vedella per estofar
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Tres alls pelats aixafats
- Una fulla de llorer
- Un brot de farigola
- Brou de pollastre casolà
- Julivert picolat
- Dues cebes tendres picades
5 racions
Utensilis
Una cassola refractària gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola refractària, fiquem un raig d'oli d'oliva i quan és calent, afegim: els tacs de vedella salpebrats, els alls aixafats, el llorer, el brot de farigola, i les cebes picolades.
Tot seguit, afegim tres cullerots de brou, i quan arrenqui el bull, tapem la cassola i la posem en el forn a 180º, i deixem que cogui unes dues hores, tot remenant de tant en tant, perquè no se'ns enganxi.
Quan ja és gairebé cuita la carn, hi afegim un cullerot més de brou, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picat, i deixem que cogui deu minuts més i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
2h 10min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.