Vedella estofada a la Provençal

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un quilo i mig de daus de vedella per estofar
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Oli d'oliva
  • Tres alls pelats aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Un brot de farigola
  • Brou de pollastre casolà [Veure recepta]
  • Julivert picolat
  • Dues cebes tendres picades

5 racions

Utensilis

Una cassola refractària gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola refractària, fiquem un raig d'oli d'oliva i quan és calent, afegim: els tacs de vedella salpebrats, els alls aixafats, el llorer, el brot de farigola, i les cebes picolades.
Tot seguit, afegim tres cullerots de brou, i quan arrenqui el bull, tapem la cassola i la posem en el forn a 180º, i deixem que cogui unes dues hores, tot remenant de tant en tant, perquè no se'ns enganxi.
Quan ja és gairebé cuita la carn, hi afegim un cullerot més de brou, corregim de sal, ho espolsem amb força julivert picat, i deixem que cogui deu minuts més i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.

2h 10min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: