Cuixes d'ànec a la graella amb patata papillota i allioli
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dues cuixes d'ànec de mida gran
- Oli d'oliva
- Sal
- Una patata de mida mitjana
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell dolç
- Allioli fet a ma per dues racions (el trobareu a les meves receptes)
- Herbes provençals
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Una safata plana pel forn
Un morter amb la seva ma
Un full de paper d'alumini
Una salsera per l'allioli
Elaboració
Primerament, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la reservem embolicada.
Seguidament, amb l'ajud d'un ganivet fi fem uns talls a les cuixes perquè es coguin millor les salpebrem, hi afegim un polsim d'herbes provençals i les posem a coure a la graella tot donant-hi unes voltes de tant en tant, fins que estiguin cuites al nostre gust.
En el moment de servir-ho a taula, fiquem una cuixa d'ànec en el centre del plat, i a la part de baix, posem mitja patata espolsada amb: sal: pebre vermell i un bon raig d'oli, i ja ho podrem servir a taula acompanyat d'una salsera amb allioli per qui se'n vulgui posar.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1305 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.