Braons de xai al forn amb patates i cebes
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre braons de xai de la part de la cuixa
- Oli d'oliva
- Quatre alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- Vi ranci
- Herbes provençals
- Cebes mitjanes (tirant a petites)
- 20 patates petites
- Dues fulles de llorer
4 racions
Utensilis
Una paella gran
Quatre plats plans grans
Una safata fonda pel forn
Elaboració
Primerament, en una paella gran amb oli d'oliva, fregim a foc baix, les patates pelades i les cebes, fins que gairebé estan cuites, i les posem a la safata del forn juntament amb els braons salpebrats, amb els alls aixafats i dues fulles de llorer, i regats amb: el vi ranci, el conyac i un bon raig d'oli d'oliva.
Seguidament, els posem en el forn a 180º, fins que veiem que ja són cuits al nostre gust, i ja els podrem servir a taula en plats individuals, amb les patates i les cebes.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels rostits Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
15799 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.