Rajada a la graella amb patata a la papillota
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Dos trossos de rajada d'uns 300 grams cadascun aproximadament
- Una patata grossa
- Sal
- Oli d'oliva
- Pebre negre en pols
- Pebre vermell dolç
- Picada d'all, oli i julivert (feta amb la batedora elèctrica)
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Una safata plana pel forn
Dos fulls de paper d'alumini
Un biberó de plàstic
Batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, agafem els talls de rajada, els salpebrem i els posem a coure damunt la graella tot donant-lis la volta de tant en tant, fins que estiguin cuits al nostre gust.
A part, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats a lo llarg, la salpebrem, hi afegim un polsim de sal i pebre vermell dolç, ho reguem amb oli d'oliva, i posem cada meitat a la part de baix del plat, i a la part de dalt, fiquem un tall de rajada, regada amb una mica de picada, amb l'ajud del biberó, i ja ho podrem servir a taula.
1h 10min
Notes
Farem tants plats com persones seguin a taula
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2485 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.