Rajada a la graella amb patata a la papillota

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos trossos de rajada d'uns 300 grams cadascun aproximadament
  • Una patata grossa
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Pebre negre en pols
  • Pebre vermell dolç
  • Picada d'all, oli i julivert (feta amb la batedora elèctrica)

2 racions

Utensilis

Una graella elèctrica
Dos plats plans grans
Una safata plana pel forn
Dos fulls de paper d'alumini
Un biberó de plàstic
Batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, agafem els talls de rajada, els salpebrem i els posem a coure damunt la graella tot donant-lis la volta de tant en tant, fins que estiguin cuits al nostre gust.
A part, fem la patata a la papillota com explico a la meva recepta, i un cop cuita, la tallem en dues meitats a lo llarg, la salpebrem, hi afegim un polsim de sal i pebre vermell dolç, ho reguem amb oli d'oliva, i posem cada meitat a la part de baix del plat, i a la part de dalt, fiquem un tall de rajada, regada amb una mica de picada, amb l'ajud del biberó, i ja ho podrem servir a taula.

1h 10min

Notes

Farem tants plats com persones seguin a taula


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2589 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: