Mig conill a la graella amb escalivada i gírgoles
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Mig conill petit d'uns 800 grams aproximadament
- Escalivada per una persona (la trobareu a les meves receptes)
- 150 grams de gírgoles naturals
- Sal
- Pebre negre en pols
- Picada d'all, oli i julivert, feta amb la batedora elèctrica
1 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una batedora elèctrica
Un biberó de plàstic
Una safata rectangular mitjana de porcellana
Unes pinces per la graella
Elaboració
Primerament, tallem el cap del conill, i amb l'ajud d'un ganivet fem uns talls perquè es cogui més bé el conill.
Tot seguit, el salpebrem, el posem a coure damunt la graella, i l'anem girant de tant en tant fins que és cuit al nostre gust.
A part, tallem les gírgoles a juliana, i les saltem en una paella salpebrades, amb un raig de picada, i un cop cuites, fem un llit a la part de baix de la safata.
Seguidament, fem l'escalivada com explico a la meva recepta, i un cop feta, la repartim per damunt de les gírgoles.
Ja per acabar el plat agafem el conill, el posem a lo llarg a la part de dalt de la safata, el reguem amb una mica de picada, i ja el podrem servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta és per una persona, en farem tantes com persones seguin a taula.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de la graella La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1957 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.