Lloms de conill amb salsa de cireres i mongetes del ganxet fregides
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quatre lloms de conill de tres dits d'ample
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Conyac
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
- Dos alls laminats
2 racions
Utensilis
Dues paelles mitjanes
Un cassó mitjà
Un batedor de varetes
Dos plats plans de porcellana
Elaboració
Primerament, en un cassó mitjà, fem la salsa de cireres com explico a la meva recepta, i un cop feta, la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, fregim les mongetes del ganxet en una paella amb oli i els alls laminats, i les reservem.
A continuació, en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim els lloms de conill salpebrats fins que estiguin cuits al nostre gust. els flamegem amb un raig de conyac, i un copo fregits, ja els podrem ficar a la part de dalt del plat de dos en dos.
Seguidament, els cobrim amb la salsa de cireres, i a la part de baix, fiquem un niu de mongetes fregides, i ja ho podrem servir a taula
1h
Notes
La salsa de cireres, la podem congelar en bosses de ració, i aixi tindrem salsa tot l'any.
Etiquetes: La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1805 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.