Supremes de rap en papillota amb gírgoles i ceba tendra caramel·litzada
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Papillota
Recepta per forn
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Quatre supremes de rap d'uns 200 grams cadascuna
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Vi blanc
- Cebes caramel·litzades
- 300 grams de gírgoles naturals
4 racions
Utensilis
Quatre fulls de paper d'alumini
Quatre plats plans grans
Una placa pel forn
Dues espàtules planes metàl·liques
Unes tisores
Una paella mitjana
Elaboració
Primerament, tallem les gírgoles en juliana i les saltem en una paella amb un rajolí d'oli, salpebrades, i les reservem.
A part, fem la ceba com explico a la meva recepta, i la reservem.
Damunt el marbre de la cuina, posem quatre fulls de paper d'alumini, al damunt de cada paper fiquem una suprema de rap, ho salpebrem, fiquem un rajolí de vi blanc, ho cobrim amb les gírgoles, i ho acabem amb una capa de ceba caramel·litzada al damunt.
Seguidament, amb el paper d'alumini fem una bossa tot cargolant les vores, i ho fiquem en el forn damunt la placa a 180º, fins que veiem que s'inflen les bosses, cosa que voldrà dir que les supremes ja són cuites.
Ja per acabar, amb l'ajud d'unes tisores, obrim una finestra gran en el paper d'alumini, i posem les papillotes en el centre de cada plat, i ja ho podrem servira taula, així mateix.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les papillots Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1853 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.