Patates arrebossades a la romana
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Tapes
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Vuit patates grosses
- Sal
- Farina
- Quatre ous batuts
- Aigua
8 racions
Utensilis
Una paella gran
Un bol gran de vidre
Una safata plana amb un paper de cuina
Una safata rectangular gran de porcellana
Una cassola metàl·lica fonda
Un batedor de varetes
Una aranya de filferro
Elaboració
Primerament, posem a coure les patates amb pell amb aigua i sal.
Quan veiem que ja estan mig cuites, les traiem, les deixem refredar una mica, i les tallem en rodanxes d'un dit de gruix, les enfarinem, les passem per l'ou batut, i les fregim fins que veiem que estan daurades, i les fiquem damunt una safata amb paper de cuina.
Seguidament, les fiquem ben ordenades en una safata de porcellana, i ja les tenim llestes per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, tant pot servir com a aperitiu, com per a guarnició.
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina de les guarnicions Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3885 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.