Rap al All Cremat
Categoria:
Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 6 cues de rap
- 12 grans d’all.
- 1 llesca de pa rodó.
- 200gr de fetge de rap.
- Julivert.
- 1 cullereta de nyora.
- ½ got de vi blanc.
- 1 ou dur.
- Fumet fet amb les restes del rap i peix de roca.
6 racions
Elaboració
Preparació:
Primer cal fregir els alls fins que quedin semi daurats. Llavors en el mateix oli, fregir el pa, el fetge i el julivert tot junt.
Un cop daurat, triturar-ho tot amb la batedora amb el fumet, la nyora, l’ou dur i el got de vi blanc.
En una cassola posar les patates esqueixades i cobrir-ho amb el fumet.
Quan estiguin les patates a mig coure, s'afegeix la picada i quan falti poc perquè les patates siguin cuites, afegir les cues de rap.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5570 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.