Macarrons a la riojana

Ingredients

  • 300 g de macarrons
  • 100 g de xistorra
  • 100 g de cansalada (panceta)
  • 100 g de pernil
  • 200 g de tomàquet fregit
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Bulliu els macarrons amb abundant aigua amb sal. Treure'ls del foc quan estiguin al dente i escorrels bé.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi la xistorra, la cansalada i el pernil tallats a trossets. Passats uns minuts, afegiu-hi la salsa de tomàquet. Remeneu-ho bé.
Aboqueu-hi els macarrons i deixeu-ho coure uns minuts més.
Serviu-los al moment.

30min

Notes

Podeu fer servir macarrons petits o grans, jo faig servir els petits


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1838 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: