Macarrons a la riojana
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 g de macarrons
- 100 g de xistorra
- 100 g de cansalada (panceta)
- 100 g de pernil
- 200 g de tomàquet fregit
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Bulliu els macarrons amb abundant aigua amb sal. Treure'ls del foc quan estiguin al dente i escorrels bé.
En una paella amb una mica d'oli, fregiu-hi la xistorra, la cansalada i el pernil tallats a trossets. Passats uns minuts, afegiu-hi la salsa de tomàquet. Remeneu-ho bé.
Aboqueu-hi els macarrons i deixeu-ho coure uns minuts més.
Serviu-los al moment.
30min
Notes
Podeu fer servir macarrons petits o grans, jo faig servir els petits
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1838 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.