Romesco de llamàntol a l'estil pescador
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un llamàntol de quilo (aproximadament)
- Romesco (el trobareu a les meves receptes)
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Tres patates de mida mitjana
- Un got de conyac
- Oli d'oliva
- Sal
- Julivert picolat
3 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa de mida mitjana
Uns estalvis
Un batedor de varetes
Una safata plana
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim el llamàntol amb el cap tallat a lo llarg en dues meitats, i el cos tallat en rodantxes d'un dit de gruix.
Quan ja és una mica fregit, el reservem en una safata plana.
Seguidament, afegim un got de conyac a la cassola, quan és calent l'encenem i tot seguit afegim quatre cullerots de romesco tot remenant amb el batedor de varetes.
A continuació, afegim tres cullerots de fumet, i seguim remenant amb el batedor de varetes.
Tot seguit, afegim les patates trencades a trossos regulars, i quan ja estan mig cuites, corregim de sal, afegim els trossos de llamàntol i deixem que s'acabi de coure tot plegat deu minuts més, ho espolsem amb força julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina marinera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2380 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.