Escamarlans a la graella amb romesco
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un enciam tipus iceberg
- Deu escamarlans de mida gran (deu unitats per quilo)
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- El meu romesco (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una safata de porcellana rectangular gran
Unes pinces per la graella
Un biberó de plàstic
Elaboració
Primerament fem el romesco com explico a la meva recepta i un cop fet, el fiquem en el biberó de plàstic fins el moment de fer-lo servir.
Seguidament, agafem l'enciam iceberg, el tallem en juliana molt fina, i el repartim per tota la safata, fent un llit.
A continuació, amb l'ajuda d'un ganivet, obrim els escamarlans en dues meitats a lo llarg amb el cap inclòs, els salpebrem i els fiquem a coure a la graella fins que veiem que són cuits.
Ja per acabar, els anem posant ben ordenats al damunt del llit d'enciam, i amb el biberó amb romesco, fem unes tires a lo llarg de la carn dels escamarlans i ja els podrem servir a taula.
1h
Etiquetes: Cuina marinera La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1733 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.