Supremes de salmó a la graella amb la seva salsa i carbassó arrebossat
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Salsa per peixos a la graella (la trobareu a les meves receptes)
- Dues supremes de salmó de 200 grams cadascuna (aproximadament)
- Sal
- Oli d'oliva
- Farina
- Dos ous batuts
- Dos carbassons
2 racions
Utensilis
Una graella elèctrica
Una espàtula metàl·lica plana
Una safata plana amb un paper de cuina
Una paella gran
Dos plats plans grans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Elaboració
Primerament fe la salsa per peixos a la graella com explico a la meva recepta i la reservem damunt la planxa calenta.
Seguidament, tallem els carbassons en rodanxes de mig dit de gruix (en total 20 rodanxes), les salem, les passem per farina i ou batut, i les fregim fins que estiguin daurades i les fiquem en una safata plana amb un paper de cuina, i les reservem.
A continuació, salem les supremes i les fiquem a la graella amb la pell tocant la graella, i deixem que vagin coent-se fins que estiguin al nostre gust de cuites, i amb l'ajuda de l'espàtula plana amb molta cura, en fiquem una a cada plat, les cobrim amb una mica de salsa i com a guarnició i afegim deu talls de carabassó en cada plat, i ja ho podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina de la graella Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1454 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.