Popets estofats amb cigrons

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 500 grams de popets congelats 40/60
  • 500 grams de cigrons cuits
  • Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Tres alls pelats aixafats
  • Una fulla de llorer
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa de mida gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta

Elaboració

Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el llorer, la ceba picolada, i els alls aixafats.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, afegim els popets descongelats i ben rentats a raig d'aixeta, tapem la cassola i deixem que vagin coent-se a foc baix fins que veiem que ja són tendres, i seguidament afegim els cigrons, ho remenem amb l'espàtula de fusta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3115 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: