Popets estofats amb cigrons
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de popets congelats 40/60
- 500 grams de cigrons cuits
- Fumet de peix (el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Tres alls pelats aixafats
- Una fulla de llorer
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Sal
- Oli d'oliva
- Vi blanc
4 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa de mida gran amb tapa
Uns estalvis
Una espàtula de fusta
Elaboració
Primerament, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim: el llorer, la ceba picolada, i els alls aixafats.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, mig got de vi blanc i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim quatre cullerots de fumet de peix i deixem que arrenqui a bullir.
Tot seguit, afegim els popets descongelats i ben rentats a raig d'aixeta, tapem la cassola i deixem que vagin coent-se a foc baix fins que veiem que ja són tendres, i seguidament afegim els cigrons, ho remenem amb l'espàtula de fusta, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels popets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3115 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.