Vichyssoise de bròcoli i mascarpone
Suau i lleugera
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pinya de broqoli
- 2 patates mitjanes
- 2 porros
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- 1litre i 3/4 d'aigua
- Sal
- Mitga terrina de mascarpone
6 racions
Elaboració
Escalfem les 6 cullerades d'oli a l'olla.
I posem els porros i patates a rodanxes i donem unes voltes i posem el bròcoli sense tronxos.
Afegim sal i l'aigua.
Deixem bullir 20 minuts.
Ho passem al vas batedor fins que quedi fen fina.
Per acabar i posem el mascarpone.
Tornem a batre.
Es pot menjar calenta o freda.
30min
Notes
Es pot fer dauets de pernil, ou dur, dauets de pa fregit.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2113 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.