Ous remenats amb gules i gambes
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis gambes fresques de mida mitjana
- Una capsa de gules congelades
- Tres alls laminats
- Quatre ous batuts
- Sal
- Oli d'oliva
- Dues llesques de pa de motlle
2 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Una espàtula de fusta
Dos plats plans
Una paella mitjana
Una safata plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, tallem en dos triangles les llesques de pa de motlle, les fregim en una paella amb oli d'oliva, i un cop daurades, les reservem en una safata amb un paper de cuina.
Seguidament, pelem les gambes, les tallem en dues meitats, i les fregim en la cassola de terrissa juntament amb els alls laminats, uns tres minuts, i tot seguit afegim les gules amb un polsim de sal, les remenem amb l'espàtula de fusta, i hi afegim els ous batuts, ho remenem fins que tot plegat estigui quallat al nostre gust, i ja ho podrem servir en els dos plats, amb dos triangles de pa fregit en cada plat, i ja ho podrem treure a taula.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels ous Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1808 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.