Musclos tigre farcits
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 g de musclos, 1 ceba petita picada a dauets, 100 g de pebrot vermell picat a dauets, 50 g de pebrot verd picat a dauets, 2 gr ans d'all, 2 ous durs, 150 g de tonyina en llauna, 1 cullerada d'oli, pebre vermell picant, 1 bitxo.
- Salsa beixamel: 40 g de mantega, 50 g de farina, 100 ml de brou de musclos,200 ml de llet, sal, pebre negre mòlt.
- Per a l'arrebossat: 2 ous, farina, farina de galeta i oli perv fregir.
4 racions
Elaboració
Per la beixamel, desfeu la mantega en un cassó, aboqueu la farina i feu-la oure.
Aboqueu el brou de musclo i la llet escalfats i feu espessir la mescla, salpebreu-ho.
Sofregiu les verdures amb oli i el bitxo sencer o ben picat. Afegiu-hi els musclos picats (reserveu-ne les closques), l'ou dur ratllat i la tonyina. Lligueu el farcit amb la beixamel feta. Rectifiqueu-la amb sal i els pebres. Deixeu-la refredar.
Ompliu les closques dels musclos amb la massa resultant. Arrebosseu-los amb farina, ou i farina de galeta. Si no voleu fregir els
musclos, no cal que n'arrebosseu la part de la closca.
Gratineu les closques o fregiu-les amb abundant oli.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1632 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.