Cuixetes de pollastre estofades amb pebrots i bolets
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Deu cuixetes de pollastre
- Dos pots de pebrot vermell en conserva
- Dues cebes tallades en juliana
- Cinc alls aixafats amb pell
- Dues fulles de llorer
- Sal
- Pebre negre en pols
- Oli d'oliva
- Un got de vi ranci
- Herbes provençals
- Un got de conyac
- Un pot gran de barreja de bolets
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Una safata refractària gran
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, en una safata refractària fiquem : les deu cuixetes de pollastre salpebrades, les espolsem amb herbes provençals, i els hi afegim un got de conyac, un got de vi ranci, un bon raig d'oli d'oliva, els alls aixafats i dues fulles de llorer.
Seguidament, ho enfornem a 180º, fins que les cuixetes estiguin mig cuites i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim la ceba tallada a juliana, i els pebrots vermells tallats a juliana.
Quan tot plegat és ben fregit, afegim dos cullerots de sofregit de tomàquet, hi afegim el contingut de la safata refractària, i els bolets escorreguts, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que veiem que les cuixetes estiguin cuites, i els bolets també.
Seguidament, corregim de sal, ho deixem coure dotze minuts més, i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor La cuina dels estofats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1325 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.