Lluç amb xampinyons

Ingredients

  • 4 rodanxes de lluç, 300 g de xampinyons, julivert, oli i sal, 1 llimona, 3 grans d'all, 1 gotet de vi blanc, 1 pebrot de llauna.

4 racions

Elaboració

Renteu i talleu els xampinyons a filets.
En una cassola amb oli fregiu els alls i el julivert picats. Incorporeu-hi els xampinyons, saleu-los i regueu-los amb el suc de llimona. Deixeu-los coure a foc lent durant uns minuts.
Col·loqueu-hi el lluç, prèviament salats, regueu-lo amb el vi i deixeu-ho coure lentament uns 15 minuts.
Adorneu-ho amb les tires del pebrot, trossets de bolets per sobre el lluç i acompanyar-ho amb patates bullides.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: