Bacallà de l'avi Sebastià
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Cinc lloms de bacallà dessalat de 200 grams cadascun (aproximadament)
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Oli d'oliva
- Farina
- Quatre alls picolats
- Julivert picolat
- Vi blanc
- 200 grams de mongetes del ganxet cuites
5 racions
Utensilis
Una cassola marinera plana
Uns estalvis
Elaboració
Primerament, agafem els lloms de bacallà dessalats, els enfarinem i els fregim en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin fregits al nostre gust, i els reservem.
Seguidament, en una cassola marinera amb un raig d'oli, fregim els alls ben picolats, i quan comencen a estar daurats, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi blanc, i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim els lloms de bacallà, les mongetes del ganxet, i força julivert picolat, fiquem el foc baix, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt és cuit, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola, amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Notes
El meu avi Sebastià, era natural de Vinaròs, i molts dies es feia aquest bacallà per esmorzar.
Etiquetes: La meva cuina del bacallà Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3438 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.