Parmentier de patates
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Puré
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un quilo de patates
- Sal
- Aigua
- Nata líquida per muntar
- Mantega
- Nou moscada
6 racions
Utensilis
Una cassola fonda metàl·lica
Una premsadora (passapurés)
Un cassó gran
Una espàtula de fusta
Un atuell de plàstic amb tapa
Elaboració
En una cassola fonda amb aigua i sal, posem a bullir les patates pelades i tallades a trossos regulars, fins que estiguin cuites, les escorrem i les passem per la premsadora tot posant-les en el cassó on acabarem de fer el parmentier a foc baix.
Amb l'espàtula de fusta anem remenant, i tot seguit corregim de sal, hi afegim un polsim de nou moscada i un raig de nata líquida, i seguim remenant fins que ja tenim una parmentier fina i homogènia, i ja el podrem guardar en un atuell amb tapa fins que necessitem fer-lo servir.
1h 30min
Etiquetes: La cuina dels pures Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2264 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.