Supremes de lluç sobre llit de patates panadera, gratinades amb sobrassada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Patates panadera per quatre racions (les trobareu a les meves receptes)
  • Quatre supremes de lluç de 200 grams cadascuna (aproximadament)
  • Oli d'oliva
  • Farina
  • Tres ous batuts
  • Julivert picolat
  • Dos alls ratllats
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Quatre rodanxes de sobrassada

4 racions

Utensilis

Una safata refractària gran
Dues espàtules metàl·liques planes
Una paella gran
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic pla
Una safata fonda pel forn
Una safata plana amb un paper de cuina

Elaboració

Primerament, fem les patates panadera com explico a la meva recepta, i un cop fetes, les posem a la safata refractària tot fent quatre llits, i ho reservem.
Seguidament, en un bol de vidre, fiquem els tres ous, els batem amb el batedor de varetes, els hi afegim els alls ratllats i el julivert picolat, i ho remenem tot ben remenat.
A continuació, agafem les supremes de lluç, les salpebrem, les passem per farina, les passem per l'ou batut, i les fregim amb oli d'oliva fins que estiguin ben daurades, i les posem en una safata damunt un paper de cuina, per treure l'excés d'oli, i tot seguit, les anem posant al damunt de cada llit de patates panadera, escampem una rodanxa de sobrassada amb un ganivet per tota la suprema, i les fiquem en el forn a gratinar, fins que la sobrassada estigui ben desfeta, i amb l'ajuda de dues espàtules planes, les posarem cadascuna en el seu plat, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1738 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: