Escamarlans amb gavardina i salsa rosa
Categoria:
Peixos i mariscos
Tipus de plat: Aperitiu
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 25 escamarlans de mida gran
- Un enciam Iceberg
- Tres ous batuts
- Julivert picolat
- Farina
- Tres alls ratllats
- Oli d'oliva
- Sal
- Salsa rosa
5 racions
Utensilis
Un bol de vidre mitjà
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una safata de porcellana
una mànega pastissera sense broc
Elaboració
Primerament, fem la salsa rosa com explico a la meva recepta, i un cop feta, la guardem a la nevera.
Seguidament, pelem els escamarlans, i guardem els caps i les pells en el congelador, per quan necessitem fer un fumet.
A part, en un bol de vidre, fiquem tres ous batuts, un polsim de sal, tres alls ratllats i força julivert picolat, ho remenem i ho reservem.
A continuació, passem els escamarlans per farina i la barreja dels ous batuts, i els fregim fins que estiguin daurats, i ja els podem anar ficant a la safata de porcellana amb un llit d'enciam en juliana, i un cop ben repartits per tota la safata, amb una mànega pastissera plena amb la salsa rosa, els hi fem una capa molt fina al damunt, i ja ho podrem servir a taula, per fer l'aperitiu.
1h 30min
Notes
Aquesta també pot ser un aperitiu per celebrar les revetlles que s'apropen.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1395 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.