Espàrrecs blancs de conserva, arrebossats amb pernil dolç i formatge
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Aperitiu
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Quinze espàrrecs blancs de conserva tipus "cojonudos"
- Quinze talls de pernil dolç tallats fins
- Quinze talls de formatge tipus "tranxetes"
- Farina
- Pa ratllat
- Quatre ous batuts
- Oli d'oliva
- Un enciam tipus Iceberg tallada a juliana
5 racions
Utensilis
Una safata de porcellana gran
Una paella gran
Un atuell de plàstic pla
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Un bol de vidre gran
Una safata metàl·lica plana amb un paper de cuina
Elaboració
Primerament, netegem l'enciam, la tallem a juliana molt fina, i l'escampem per damunt la safata de porcellana, i la reservem.
Seguidament, en el marbre de la cuina estenem els quinze talls de pernil dolç, els hi afegim un tall de formatge en el centre, i els emboliquem com si fos un caneló, els passem per farina, ou batut, i pa ratllat, i els fregim en una paella amb força oli d'oliva, i quan ja estan daurats, els anem traient i els posem a la safata plana amb un paper de cuina, per treure l'excés d'oli.
A continuació, els anem posant a la safata de porcellana damunt el llit d'enciam, i ja els tenim llestos per servir a taula.
1h 30min
Notes
Aquesta recepta, també pot formar part dels aperitius per celebrar les revetlles que s'apropen.
Etiquetes: La cuina dels aperitius Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2121 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.