Arròs a la cassola amb costella de porc i mongetes del ganxet
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Sis tires de costella de porc tallades a trossos petits
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Un pebrot verd picolat
- Una ceba tendra picolada
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre negre en pols
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
- Colorant per l'arròs
- 300 grams d'arròs tipus "bomba" Montsià
- 300 grams de mongetes del ganxet cuites
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica
Elaboració
Primerament, en el pot de la batedora ficarem: un all pelat, sal, julivert picolat i un bon raig d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i un cop feta la picada, la reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregirem: els trossos de costella salpebrats, el pebrot verd picolat, i la ceba tendra, fins que tot plegat estigui ben fregit, i tot seguit hi afegirem dos cullerots de sofregit de tomàquet, ho remenarem i tot seguit afegirem l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem ben remenat, i tot seguit afegirem quatre cullerots de brou de pollastre, i amb l'espàtula de fusta ho anem remenant, i si cal afegir-hi brou, l'afegim fins que larròs estigui gairebé cuit, corregim de sal i hi afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de primavera La cuina dels arrossos Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1856 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.