Arròs a la cassola amb costella de porc i mongetes del ganxet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Sis tires de costella de porc tallades a trossos petits
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Un pebrot verd picolat
  • Una ceba tendra picolada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Picada d'all, oli i julivert feta amb la batedora elèctrica
  • Colorant per l'arròs
  • 300 grams d'arròs tipus "bomba" Montsià
  • 300 grams de mongetes del ganxet cuites

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
uns estalvis
Una espàtula de fusta
Una batedora elèctrica

Elaboració

Primerament, en el pot de la batedora ficarem: un all pelat, sal, julivert picolat i un bon raig d'oli d'oliva, passem la batedora elèctrica, i un cop feta la picada, la reservem.
Seguidament, en la cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, fregirem: els trossos de costella salpebrats, el pebrot verd picolat, i la ceba tendra, fins que tot plegat estigui ben fregit, i tot seguit hi afegirem dos cullerots de sofregit de tomàquet, ho remenarem i tot seguit afegirem l'arròs amb tres cullerades de picada, ho remenem ben remenat, i tot seguit afegirem quatre cullerots de brou de pollastre, i amb l'espàtula de fusta ho anem remenant, i si cal afegir-hi brou, l'afegim fins que larròs estigui gairebé cuit, corregim de sal i hi afegim les mongetes del ganxet, i deixem que s'acabi de coure tot plegat, fins que tot el conjunt estigui cuit al nostre gust, i ja ho podrem servir a taula amb la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1856 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: