Empedrat de carxofes i favetes amb bacallà i vinagreta de verduretes
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de carxofes congelades
- 500 grams de favetes congelades
- 800 grams de bacallà esqueixat dessalat
- Vinagreta de verduretes (la trobareu a les meves receptes)
- Un brot de julivert
- Sal
- Aigua
4 racions
Utensilis
Un bol de vidre gran
Una cassola metàl·lica fonda
una escorredora
Una safata rectangular gran de porcellana
Elaboració
Primerament, en una cassola fonda amb: aigua, un polsim de sal i un brot de julivert, bullim les carxofes i les favetes fins que estiguin cuites al "dente", i un cop cuites les escorrem, les posem en un bol de vidre gran, i ho reservem.
A part, fem la vinagreta de verduretes com explico a la meva recepta, i un cop feta la reservem.
Seguidament, un cop el bacallà estigui dessalat, l'esmicolem ben esmicolat i l'afegim en el bol juntament amb els altres ingredients, tot seguit hi afegim una bona quantitat de vinagreta de verduretes, ho remenem tot ben remenat, i ho posem a la safata de porcellana ben repartit, i ja ho podrem servir a taula, després de posar-ho mitja hora a la nevera.
1h
Etiquetes: Amanides de primavera Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1943 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.