Arròs de fesols i colinaps
Categoria:
Arrossos i pastes
Estació: tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 400 g d'arròs bomba
- 200 g de fesols
- 200 g de costella de porc
- 150 g d'orella de porc
- 4 Colinaps, la quantitat dependrà de la seva mida
- 2 Pastanagues
- 1 Ceba
- 1 Tomàquet madur
- 1 Culleradeta de pebre vermell dolç de la Vera (opcional)
4 racions
Elaboració
Posem a coure en aigua freda les mongetes o fesols que prèviament haurem tingut en remull durant tota la nit, al costat de les mongetes posarem també la costella de porc i l'orella deixant que cogui a foc moderat.
Just a meitat de la cocció, hi afegim els colinaps tallats a trossos, les pastanagues a trossos i la ceba tallada a grills.
Quan estigui al punt de cocció traurem tots els ingredients menys les mongetes i ho reservem en un plat.
A continuació, hi posem el tomàquet ratllat que prèviament haurem sofregit en una paella amb una mica d'oli i el pebre vermell dolç.
Finalment tirarem l'arròs, al costat de la carn i els colinaps que teníem apartats.
Ho coem tot per espai d'uns 20 minuts, parant atenció a l'aigua, ja que l'arròs ha de quedar en un punt melós.
Després d'uns pocs minuts de repòs, ja es pot servir.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1617 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.